Testament opstellen? Wanneer heeft u een testament nodig?

Een testament opstellen? Daarvoor kunt u terecht bij De NalatenschapsMakelaar. U wilt bijvoorbeeld iets nalaten aan iemand die niet onder de wettelijke verdeling valt. Of u wilt een goed doel in uw testament opnemen. U kunt natuurlijk ook iemand willen onterven of er juist voor willen zorgen dat uw kinderen niet de dupe worden van de wettelijke verdeling. Wij werken samen met gerenommeerde notarissen om u de beste service tegen de beste prijs te bieden.

Hulp bij een testament opstellen

Wilt u een testament opstellen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact met ons op en we nemen uw situatie zorgvuldig met u door. Ons doel is een duurzaam op maat gemaakt testament

Wij plannen met u uw nalatenschap. Daarbij stellen we de vraag. Wat laat u aan wie na en hoe leggen we dat  het beste vast? 

Daarbij zorgen we dat het juridische en fiscale aspect van uw nalatenschap zo voordelig mogelijk geregeld wordt. 

Testamentcheck / testamenten wijzigen

Heeft u al een testament opgesteld, maar weet u niet zeker of het nog wel up-to-date is? Wij kunnen u helpen met een testamentcheck. Daarbij bespreken we of uw huidige situatie en wensen nog wel aansluiten met de inhoud van uw laatste wil. Dit brengen we zorgvuldig in kaart en helpen u het nieuwe document op te stellen en te laten bekrachtigen door een notaris.

Kosten en notaris

Een laatste wil wordt opgesteld door een notaris. Als landelijke organisatie werken wij samen met de beste notarissen. Wij streven op landelijk niveau naar de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Levenstestament opstellen

In een levenstestament regelt u zaken voor het geval uzelf wilsonbekwaam raakt. In het levenstestament legt u afspraken vast over uw medische verzorging, uw bedrijf en de dagelijkse leiding, uw woning, uw financiën en eventueel de benoeming van een bewindvoerder.

Opstellen legaten en codicillen

Soms is een testament niet nodig. U wilt bijvoorbeeld alleen een bepaald geldbedrag nalaten aan een goed doel. Dit kunt u in een legaat regelen. Wij helpen met het opstellen van legaten en codicillen.

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ.

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.