Sluit je aan!

De NalatenschapsMakelaar

Sluit je aan!

Wij zijn een actief en ondernemend netwerk van gemotiveerde en deskundige erfrechtspecialisten. Onze leden zijn (zeer) ervaren, andere zijn nog meer in de beginfase. We kennen elkaar, delen kennis en ervaring en komen elkaar te hulp waar gewenst. Je kunt bij ons rekenen op je collega’s. Wij doen ons belangrijke werk met hart en ziel en halen onze voldoening zowel uit ons zeer interessante en ruime werkgebied als uit de rust die wij onze klanten bieden. We zijn zakelijk en deskundig met veel aandacht voor het menselijke aspect. In ons netwerk is ruimte voor nieuwe professionals. Een mooie kans voor jou?

Aanmelden? Klik hier
×

Fijne collega’s die bereid zijn in je te investeren, die hun uitgebreide kennis willen delen, maar jou ook je zelfstandigheid gunnen.

Overwogen beslissingen

Kom je erbij?

Als NalatenschapsMakelaar ben je zelfstandig ondernemer in je eigen regio. Je hebt je eigen onderneming in je eigen afgebakende gebied en je hebt daarbij een ondersteunende organisatie achter je staan. Bij de start krijg je een stevige interne opleiding. Ook is er een interne vraagbaak. We spreken een persoonlijk werkgebied met je af waarbinnen je leads doorgespeeld krijgt. Wat wij van jou vragen:

  • Voldoende ervaring en opleiding (HBO werk- en denkniveau) om cliënten deskundig te ondersteunen en/of de bereidheid om de voorgeschreven opleidingen te volgen (NOVEX).
  • Je verbintenis aan ons netwerk voor minimaal drie jaar.
  • Eenmalige entree-fee en maandelijkse bijdrage voor deelname aan het netwerk en marketing.

Wil je meer weten? Bel ons voor een kennismaking:

Aanmelden? Klik hier

Het team Nalatenschapsmakelaar

Neem contact op

NalatenschapsMakelaar

Wij ondersteunen de regio’s met landelijke marketing en aansprekende communicatiemiddelen. Je bevindt je als NalatenschapsMakelaar voor een vaste maandelijkse fee in een netwerk van zelfstandige professionals ondersteund door De NalatenschapsMakelaar V.O.F. als overkoepelende organisatie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, betrouwbare en innemende professionals voor de uitbouw van onze organisatie.

Neem contact op

Een leuke, gezellige, inspirerende en collegiale club waarin ik me erg thuis voel.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op