Nalatenschapsmakelaar Kelsey de Kleijne

×
Nalatenschapmakelaar de Kleijne

Kelsey de Kleijne

Mijn naam is Kelsey de Kleijne. Ik ben als juridisch adviseur werkzaam op de sectie familie- en erfrecht binnen het advieskantoor De Kleijne Janssen. Naast de uitvoering van mijn werkzaamheden ben ik bezig met de afronding van mijn masterscriptie voor mijn studie notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Het verliezen van een naaste is een moeilijk en verdrietige periode. Daarnaast brengt het overlijden van uw naaste ook juridische en fiscale vragen met zich mee. Wat staat er in het testament? Hoe dient het testament uitgevoerd te worden? Hoe dient de aangifte erfbelasting ingevuld te worden? Heeft een naaste die onterfd is ook een recht? Kan ik mijn vordering opeisen? Dit zijn allemaal vragen waar wij in de praktijk mee te maken hebben.

Ik houd mij bezig met het adviseren en afwikkelen van nalatenschappen en het verzorgen van de aangifte erfbelasting. Het team waarin ik werkzaam ben bestaat uit professionele medewerkers, belastingadviseurs, juristen, familiemediators en executeurs. Door intensieve onderlinge samenwerking zijn zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen. Elke samenwerking begint met een kennismaking. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en vertellen wij wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk onze website: www.dekleijne-janssen.nl

Werkzaam in de provincie
Limburg, Oost-Brabant

Bel mij op
030-80 07 966

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op