Nalatenschapsmakelaar Harriët Verkleij

×
Nalatenschapmakelaar Harriët Verkleij

Harriët Verkleij

Wat komt er veel op je af na een overlijden. Zoveel emoties en dan ook nog zoveel te regelen, op te ruimen, keuzes te maken. Veel mensen zien enorm tegen al die beslissingen en klussen op. Graag sta ik jou daarin bij. Ik kan je veel organisatorisch en regelwerk uit handen nemen en zorg ervoor dat jij daarbij het overzicht behoudt.

Heb je vragen over hoe je je eigen nalatenschap het beste kunt regelen? Dat kan complexe materie zijn. Anderen zeggen van mij dat ik ingewikkelde problematiek kan terugbrengen tot overzichtelijke proporties. Zo kan ik je helpen om jouw vraagstuk te ontwarren zodat je weloverwogen keuzes kunt maken.

Ik ben een energieke en pragmatische aanpakker. Mijn inhoudelijke basis wordt gevormd door een combinatie van een sociale studie en een financiële opleiding. Ik heb lang gewerkt in verschillende adviserende functies. Zo heb ik met veel typen mensen mogen werken en ervaring opgedaan op diverse werkterreinen. In mijn werk als NalatenschapsMakelaar komen mijn kwaliteiten en interesses prachtig samen. Daarmee kan ik de last die een nalatenschap kan zijn, helpen verlichten.

In een oriënterend gesprek kunnen we samen bekijken wat er bij jou aan de orde is en hoe ik je daarbij kan adviseren of ondersteunen.

Werkzaam in de provincie
Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Bel mij op
030-8007966

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op