Over De NalatenschapsMakelaar

De NalatenschapsMakelaar

Sinds 2010 voorzien wij als De NalatenschapsMakelaar in een belangrijke behoefte: mensen ontzorgen en ondersteunen met alles wat in de meest ruime zin van het woord te maken heeft met nalatenschappen. Denk aan de juridische, administratieve, financiële en fiscale aspecten. Maar je kunt ons ook inschakelen voor de praktische kant van de afwikkeling.

Na overlijden Bij leven
×

Je hebt

Éen aanspreekpunt

Altijd een

Persoonlijke aandacht

Voor jou wordt

Alles geregeld

Wij zijn

Uitstekend bereikbaar

Nalatenschapmakelaar Kelsey

Kelsey

Werkzaam in de provincie
Limburg, Oost-Brabant

Nalatenschapmakelaar Carla

Carla

Werkzaam in de provincie
Noord-Holland

Nalatenschapmakelaar Monique

Monique

Werkzaam in de provincie
Meerdere provincies

Nalatenschapmakelaar Harriet

Harriët

Werkzaam in de provincie
Meerdere provincies

Onze belofte aan jou

Onze belofte aan jou

Als getrainde professionele (levens)executeurs, aangesloten bij de NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) handelen wij als NalatenschapsMakelaars jouw nalatenschap af, met oog voor alle aspecten en alle erfgenamen. Wij brengen rust en overzicht in een periode waarin er veel speelt op allerlei terreinen en er nogal wat op je afkomt.

Na overlijden Bij leven

Icons-home

Met hoofd, hart en handen

Dit werk doen we met hoofd en handen én met ons hart. Het gaat om meedenken en adviseren, en om organiseren, praktische hulp bieden en daadkracht. Maar vrijwel alles wat we doen heeft ook een emotionele lading. Het gaat tenslotte om hoogstpersoonlijke kwesties rond het overlijden van een dierbare.

Icons-glasses

Zakelijk en menselijk

Dat vergt van ons, naast brede en actuele juridische expertise, in de eerste plaats menselijkheid en levenservaring. Evenals inlevingsvermogen, discretie en vaak ook de nodige tact. Want onenigheid tussen nabestaanden over de erfenis is helaas geen uitzondering. En dat gaat lang niet altijd om euro’s of dure spullen.

Rust en overzicht

Rust en overzicht

Want dat is uiteindelijk onze belofte aan jou: wij zorgen voor rust en overzicht. Voor de nabestaanden die zich dan meer kunnen focussen op de rouwverwerking. En voor de erflater die de zaken goed geregeld weet.

Na overlijden Bij leven

Klantervaringen

review sterren

Hildo:

“De samenwerking en de korte lijnen waren een erg prettige ervaring in dit traject. Zaken waren zeer goed door jou voorbereid en daardoor konden we het vlot oppakken en uiteindelijk goed afronden. Daarnaast ben je gewoon een fijn mens om mee te werken. Ik kan jou aanbevelen aan iedereen die een nalatenschap professioneel wil laten begeleiden!”

review sterren

Marije:

“We zijn je dankbaar voor je begeleiding bij het regelen van de nalatenschap van onze ouders. Je hebt hier op een kundige en prettige wijze vorm aangegeven en ons daardoor veel zorgen(werk) ontnomen. Wij kunnen je bij iedereen aanraden.”

review sterren

Lilian:

“Hartelijk dank voor het succesvol afronden van een trieste gebeurtenis. Uw begripvolle en zakelijke begeleiding rond het overlijden heeft ons een goed gevoel gegeven.” 

Neem contact op

030 – 800 79 66

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op