De NalatenschapsMakelaar

een zorg minder in moeilijke tijden

Over De NalatenschapsMakelaar

Sinds 2010 voorziet De NalatenschapsMakelaar in een belangrijke behoefte: mensen ontzorgen en ondersteunen met alles wat in de meest ruime zin van het woord te maken heeft met nalatenschappen. Denk aan de juridische, administratieve, financiële en fiscale aspecten. Maar u kunt ons ook inschakelen voor de praktische kant van de afwikkeling.

Met hoofd en hart en handen

Dat doen we met hoofd en handen, en met ons hart. Want zakelijk gezien gaat het om meedenken en adviseren. En om organiseren, praktische hulp bieden en daadkracht. Maar vrijwel alles wat we doen heeft ook een emotionele lading. Het gaat tenslotte om hoogstpersoonlijke kwesties rond het overlijden van een dierbare.

Zakelijk en menselijk

Dat vergt van ons, naast brede en actuele juridische expertise, in de eerste plaats menselijkheid en levenservaring. Evenals inlevingsvermogen, discretie en vaak ook de nodige tact. Want onenigheid tussen nabestaanden over de erfenis is helaas geen uitzondering. En dat gaat lang niet altijd om euro’s of dure spullen. Het zijn vaak juist de voorwerpen met emotionele waarde die de gemoederen hoog doen oplopen. Wie krijgt het horloge van papa, of het bijbeltje van oma?

Onze belofte aan u

Als getrainde professionele (levens)executeurs, aangesloten bij de NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) handelen wij als nalatenschapsmakelaars uw nalatenschap af, met oog voor alle aspecten en alle erfgenamen. Wij brengen rust en overzicht in een periode waarin er veel speelt op allerlei terreinen en er nogal wat op u afkomt.

Rust en overzicht

Want dat is uiteindelijk onze belofte aan u: wij zorgen voor rust en overzicht. Voor de nabestaanden die zich dan meer kunnen focussen op de rouwverwerking. En voor de erflater die de zaken goed geregeld weet.

Maak kennis met de NalatenschapsMakelaar uit uw regio

© 2021 De Nalatenschapsmakelaar.