Volg via

werkzaam in de provincie

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Harriët Verkleij

 harriet.verkleij@nalatenschapsmakelaar.nl
 030-8007966

Wat komt er veel op je af na een overlijden. Zoveel emoties en dan ook nog zoveel te regelen, op te ruimen, keuzes te maken. Veel mensen zien enorm tegen al die beslissingen en klussen op.

Graag sta ik u daarin bij. Ik kan u veel organisatorisch en regelwerk uit handen nemen en zorg ervoor dat u daarbij het overzicht behoudt.
Heeft u vragen over hoe u uw eigen nalatenschap het beste kunt regelen? Dat kan complexe materie zijn. Anderen zeggen van mij dat ik ingewikkelde problematiek kan terugbrengen tot overzichtelijke proporties. Zo kan ik u helpen om uw vraagstuk te ontwarren zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Ik ben een energieke en pragmatische aanpakker. Mijn inhoudelijke basis wordt gevormd door een combinatie van een sociale studie en een financiële opleiding. Ik heb lang gewerkt in verschillende adviserende functies. Zo heb ik met veel typen mensen mogen werken en ervaring opgedaan op diverse werkterreinen.
In mijn werk als Nalatenschapsmakelaar, dat ik nu bijna vier jaar doe, komen mijn kwaliteiten en interesses prachtig samen. Daarmee kan ik de last die een nalatenschap kan zijn, helpen verlichten.
In een oriënterend gesprek kunnen we samen bekijken wat er bij u aan de orde is en hoe ik u daarbij kan adviseren of ondersteunen.

Ik ben lid van de NOVEX, Nederlandse Organisatie voor Executeurs

Wat klanten over mij zeggen?

“Toen onze vader overleed stortte onze wereld even in. Wij zaten er geestelijk doorheen en zagen enorm op tegen het regelen van de nalatenschap. Toen vonden we Harriët via de site van de NalatenschapsMakelaar en dat was ons geluk. Na een snelle schakeling en luisterend oor hadden we al snel een goed gevoel over Harriët. Zij heeft voor ons alles geregeld van verzekeringen opzeggen, tot belastingaangifte, makelaar voor het huis zoeken, tot aan ons emotioneel tot steun zijn. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het zonder haar niet gered had alles te regelen. Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden.”

 

De NalatenschapsMakelaars

CC te M.

“Na het overlijden van mijn nicht moest er veel geregeld worden. Omdat er sprake was van kinderen die achterbleven met schulden heb ik aangeboden de erfenis voor ze te regelen. Dan moet je op zoek naar iemand met kennis van zaken. Er komt namelijk veel kijken bij een negatieve nalatenschap. Voor je het weet doe je iets niet goed en kunnen de kinderen alsnog de schulden van hun overleden moeder betalen. Gelukkig kwam Harriet Verkleij op mijn pad. Een dame met verstand van zaken en een grote betrokkenheid. Samen met haar is het gelukt om, zonder al te veel kosten, ervoor te zorgen dat de achtergebleven kinderen niets hoefden te betalen. Harriët neemt je veel uit handen, maar is zeker ook bereid om te kijken wat je zelf kunt doen. Een samenwerking die ik als bijzonder prettig heb ervaren. Ik wil Harriët dan ook zeker aanbevelen. Zij is iemand die je in een moeilijke periode veel uit handen kan nemen en dit alles tot een goed eind kan brengen. Mocht er weer een volgende keer komen, weet ik waar ik naar toe moet voor hulp. Harriët, nogmaals bedankt voor alles.”

 

De NalatenschapsMakelaars

TZ te H.

“Toen mijn moeder overleed, hadden mijn broer en ik de taak als executeur de nalatenschap af te handelen. Mijn moeder had in haar testament twee van haar kinderen onterfd. Net zoals bij de erfenis van onze vader zou dit aanleiding kunnen zijn tot grote emotionele spanningen tussen de nabestaanden onderling. Na her en der wat advies ingewonnen te hebben kwamen we uit bij Harriët Verkleij van de NalatenschapsMakelaar. Door haar grote kennis van zaken en tactvol optreden zijn we in staat geweest de nalatenschap snel en vrijwel probleemloos af te handelen. We kunnen Harriët van harte aanbevelen.”

 

De NalatenschapsMakelaars

CH te A.

“Toen een alleenstaande en goede vriendin van ons begin dit jaar zeer ernstig ziek was, geen familie had en naast ons verder niemand had om haar nalatenschap te regelen hebben wij via de site www.nalatenschapsmakelaar.nl contact opgenomen met Harriët. Met een paar goede gesprekken wist Harriet snel ons vertrouwen te winnen en kon er op korte termijn snel worden gehandeld (het regelen van een testament, afspraken en regelingen rondom crematie etc.). Dit was een grote opluchting voor onze vriendin, die eindelijk rust vond in het feit dat haar nalatenschap precies volgens haar richtlijnen kon worden afgehandeld. In de weken daarna werden allerlei zaken rondom haar overlijden en crematie besproken en geregeld. Toen onze vriendin overleed was Harriët snel aanwezig om de crematie en uitvaardienst te bespreken en regelen. Harriët is daarbij voor ons een geweldige steun en toeverlaat geweest. Harriët stond altijd voor ons klaar, ook in de weekenden en in de avonduren! In goed vertrouwen heeft Harriët de rest van de nalatenschap afgehandeld en heeft ze ons altijd goed op de hoogte gehouden. Wij danken haar voor haar persoonlijke betrokkenheid en dat ze allerlei zaken voor, tijdens en na het overlijden van onze vriendin uitstekend heeft geregeld.”

 

De NalatenschapsMakelaars

JB te E.

“Dank dat je ons testament hebt gecheckt en ons erop hebt gewezen dat we dat echt moesten aanpassen om niet in de problemen te komen na een overlijden – we hebben nu een nieuw, actueel testament en dat geeft veel rust.”

 

De NalatenschapsMakelaars

AD te S.

“Ik ben blij dat het nu allemaal achter de rug is en dat Harriët de boel overgenomen en keurig, onpartijdig en kundig afgehandeld heeft! Het heeft geholpen om als broers en zussen zonder ergere kleerscheuren dit moeizame proces door te komen, dan zonder haar in te schakelen.”

 

De NalatenschapsMakelaars

FH te G.

“Dank je wel Harriët, vooral ook voor de rust die je me gegeven hebt en voor de prettige manier waarop alles afgehandeld is. Door het goede voorwerk dat ik dankzij jou kon aanleveren bij de notaris verliep alles zeer voorspoedig. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

 

De NalatenschapsMakelaars

GF te A.

Blog & Opinie

  • Hulp bij conflict tussen erfgenamen - Als NalatenschapsMakelaar word ik regelmatig benaderd door een erfgenaam die zich benadeeld voelt door andere erfgenamen. Oriënterend gesprek aanvragen Boze stiefmoeder? Als een van je ouders, stel je vader, is hertrouwd, krijgt de nieuwe partner doorgaans na het overlijden van vader zijn hele nalatenschap. Als kind krijg je jouw kindsdeel pas als ook deze nieuwe […]
  • Wie wordt mijn executeur testamentair? - Mijnheer Van Eijk heeft twee kinderen, maar helaas heeft hij sinds de scheiding van zijn vrouw geen contact meer met hen. Dat is heel verdrietig, maar hij heeft er min of meer mee leren leven. Nu hij ouder wordt, begint hij zich af te vragen hoe het straks allemaal moet als hij overlijdt. Zijn bezit […]
  • Digitale identiteit na overlijden - Onze levens spelen zich meer en meer online af. Mensen hebben verschillende online profielen op sociale media, zijn lid van fora, regelen hun bankzaken online en doen aankopen via webshops. Na het overlijden van een dierbare blijven al deze gegevens online staan. Dit is niet fijn voor de nabestaanden. Verschillende initiatieven zijn ontwikkeld om het […]

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.