Volg via

werkzaam in de provincie

Noord-Holland

Carla van der Heijden

 carla.van.der.heijden@nalatenschapsmakelaar.nl
 030-8007966

Mijn naam is Carla van der Heijden. Ik werkte vele jaren als geestelijk verzorger, onder meer in zorgcentra voor ouderen. Daar was ik een gesprekspartner voor de cliënten en hun naasten en begeleidde ik gespreksgroepen en discussiebijeenkomsten. Daarnaast verzorgde ik toespraken en rituelen bij uitvaarten en dat doe ik nog steeds.

Vaak heb ik gemerkt dat mensen vragen hadden over hun nalatenschap en de afwikkeling daarvan. Na een opleiding tot Mediator heb ik mij daarom bij De NalatenschapsMakelaar aangesloten.

In de periode na een overlijden kan een neutrale en deskundige buitenstaander, met begrip voor het verdriet en de verschillende problemen en beweegredenen van mensen, rust brengen. Maar het kan ook prettig zijn om alles van tevoren goed door te spreken en vast te leggen. Dan blijven de nabestaanden niet met vragen achter. Dat kan voorkomen dat problemen of zelfs conflicten in de familie de periode van rouw gaan overheersen.

Als geestelijk verzorger heb ik gewerkt met mensen van zeer verschillende culturele, sociale en religieuze achtergronden. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig, toegankelijk, vindingrijk en trouw persoon. Ik heb een groot inlevingsvermogen en een scherp oog voor wat mensen sociaal, emotioneel en praktisch nodig hebben. Daarbij kan ik goed en aandachtig luisteren.

Voor een kennismakingsgesprek kom ik naar u toe. Met een auto kan ik overal komen, maar mocht u, net als ik, in Amsterdam wonen, dan neem ik graag de fiets.

Ik ben lid van de NOVEX, Nederlandse Organisatie voor Executeurs.

Wat klanten over mij zeggen?

“Als ik jou niet had gehad, dan had ik niet geweten wat ik zou moeten doen.”

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Mocht er ooit nog iets zijn dan weet ik je echt te vinden. Jouw inbreng heeft mij veel goed gedaan”.

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Dag mevrouw van der Heijden, Hartelijk dank voor het succesvol afronden van een trieste gebeurtenis. Uw begripvolle en zakelijke begeleiding rond het overlijden van Z. heeft ons een goed gevoel gegeven. Vooral ook voor M. was dit bijzonder fijn.”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Bedankt voor je geweldige hulp en je vriendelijke persoonlijke benadering.”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Ik vond het overigens een fijn gesprek gisteren en heb daardoor weer de kracht gevonden om verder te gaan. Bedankt daarvoor.”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Dank voor al je hulp en advies. Mocht zich in de toekomst weer iets voordoen, weten we jou te vinden en zullen jouw naam ook zeker doorgeven aan anderen”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“Dag Carla, (…) Ook wil ik je bedanken voor de professionele wijze waarop je deze vervelende kwestie tot een goed einde hebt weten te brengen. Door jouw toedoen zijn uiteindelijk alle neuzen dezelfde kant op komen te staan: iedereen voelde zich gehoord en gezien, met de nodige empathie en kennis van zaken van jouw kant.
Ik heb ons contact als heel prettig ervaren. Groetjes,”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

“We zijn elkaar tegengekomen tijdens een van de moeilijkste periodes in mijn leven. Maar goh, wat ik daar dankbaar voor.”

 

De NalatenschapsMakelaars

Anoniem

Blog & Opinie

  • Stelen uit de nalatenschap blijft onbestraft, ofwel: Hoe misdaad loont - Als NalatenschapsMakelaar ontmoet ik zo nu en dan erfgenamen die meemaken dat er uit de nalatenschap wordt gestolen. Soms door een huisgenoot die geen erfgenaam is, soms door een van de erfgenamen die daarna snel gaat verwerpen en met de noorderzon vertrekt en de anderen met een probleem achterlaat. De dief komt er mee weg, […]
  • Net op tijd bij de notaris - In het voorjaar 2018 ontving ik een mail: ‘De nalatenschapsplanning moet helemaal van de grond af aan geregeld worden.’ Er stond nog wat meer bij, waaruit ik kon opmaken dat de schrijver waarschijnlijk ernstig ziek was. Ik ging naar hem toe voor een kennismakingsgesprek. Hij bleek geen familie te hebben. Hij had een huis dat […]
  • Opgelucht, dankzij de wet BETS - Huilend had ik haar aan de telefoon. De zorgverzekering wilde meer dan 20.000 euro terugvorderen voor teveel uitgekeerde vergoedingen voor zorg aan haar moeder. Haar moeder was nu al weer een maand of 7 geleden overleden. Ze had jarenlang intensief voor haar gezorgd, en dat met haar eigen gezondheid moeten betalen. Na het overlijden had […]
  • Een zorg minder, maar de kinderen maken zich geen zorgen - Als NalatenschapsMakelaar maak ik mee dat oudere mensen afspraken willen maken met de bedoeling het hun nabestaanden, hun kinderen, straks gemakkelijker te maken. Zij zelf weten uit ervaring hoe lastig het afwikkelen van een nalatenschap kan zijn. Als er niets vastligt weten nabestaanden vaak niet wat ze moeten doen. Soms moeten ze lang zoeken om […]

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.