Nalatenschap regelen - zorg voor later geeft u vorm in het nu

Nalatenschap regelen? Wilt u alles goed verzorgd achterlaten, zodat uw dierbaren niet met zorgen achterblijven als u er niet meer bent? Is het de bedoeling dat uw nalatenschap zo eerlijk mogelijk over uw dierbaren wordt verdeeld? Wilt u een deel van uw nalatenschap aan een goed doel schenken? Probeert u conflicten tussen uw erfgenamen te voorkomen? De NalatenschapsMakelaar staat voor u klaar. De NalatenschapMakelaar is gespecialiseerd in nalatenschap regelen en brengt uw erfenis van A tot Z in kaart.

Hoe gaan we te werk bij het regelen van uw nalatenschap?

Vrijblijvend informatief gesprek

In het eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren we u over onze dienstverlening. U beslist aan het einde van het gesprek of wij uw nalatenschap voor u mogen vastleggen.

Inventarisatie wensen nalatenschap

Na het kennismakingsgesprek volgt een inventarisatie van uw wensen. Wij kijken welke zaken voor u van belang zijn. Daarbij stellen we onder andere de volgende vragen. Is er een testament nodig? Is het nodig dat er fiscale maatregelen worden getroffen? Wilt u legaten of codicillen laten opstellen? Aan wie wilt u wat nalaten? Wilt u iemand onterven? Wie moet, als het zover is, de nalatenschap afhandelen? Wat gebeurt er met de woning? Hoe kunnen conflicten worden voorkomen?

Plan van aanpak voor nalatenschapsplanning

Naar aanleiding van de inventarisatie stellen we een plan van aanpak op. Dit plan bevat alles wat nog geregeld moeten worden om uw wensen te verwezenlijken.

Nalatenschapsmap

We documenteren vervolgens al uw wensen in de nalatenschapsmap, samen met alle belangrijke informatie over de afhandeling van de nalatenschap. Uw wensen zijn tussentijds te wijzigen en wij houden u op de hoogte over fiscale of juridische wijzigingen die voor u van belang kunnen zijn.

Kosten estateplanning

De inventarisatie en het plan van aanpak verzorgen we voor een scherp tarief. Wij informeren u over onze tarieven voor het uitvoeren van de bijkomende werkzaamheden voorafgaand aan onze werkzaamheden. Vul het formulier in en informeer naar onze tarieven bij uw regionale nalatenschapsmakelaar.

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.