Missie en visie

Zorg voor later geef je vorm in het nu!

Zorg voor later geef
je vorm in het nu!

De NalatenschapsMakelaar neemt de zorg van erfgenamen uit handen door hulp te bieden bij de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast verzorgen we de nalatenschapplanning voor iedereen die zich realiseert dat het goed regelen van een nalatenschap de impact van het overlijden weliswaar niet minder maakt, maar de praktische zorgen daaromheen wel.

De wens van de erflater (of overledene) staat centraal in onze aanpak. Samen met de nabestaanden geven we uitvoering aan de afspraken, waarbij we rekening houden met de geldende wet en regelgeving. Onze dienstverlening is gericht op een harmonieuze afwikkeling van de nalatenschap, zodat nabestaanden het verlies van hun dierbare in rust kunnen verwerken. Als bedenker van het concept, hebben wij in de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrokken partner te zijn.

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett...

Vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen?

Geef hieronder uw gegevens door. Een adviseur uit uw eigen regio neemt dan contact met u op voor een oriënterend gesprek van maximaal 20 minuten. Dat geeft u geen verplichtingen. U kunt rustig en kosteloos verkennen wat wij voor u kunnen betekenen.


    TelefoonVia e-mail


    Makelaar zoeken

    De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop.

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.