Financiële en fiscale planning

Maakt u zich wel eens zorgen over uw erfenis?

Financiële en fiscale planning? Voor alle zaken rond erfenisplanning kunt u terecht bij De NalatenschapsMakelaar. U wilt uw naasten niet te veel belasting laten betalen over de erfenis. Of u wilt iets nalaten aan iemand die niet onder de wettelijke verdeling valt. Of u wilt een goed doel in uw testament opnemen. U kunt natuurlijk ook iemand willen onterven of er juist voor willen zorgen dat uw kinderen niet de dupe worden van de wettelijke verdeling. Wij werken samen met gerenommeerde notarissen en kunnen u van dienst zijn bij de planning van uw erfenis. Wij helpen u graag met de financiële en fiscale planning.

Wat doet De NalatenschapsMakelaar voor u?

Opstellen plan van aanpak

Testamentcheck, Financiële en fiscale planning

Met een testamentcheck, fiscale planning en financiële planning gaan we na welke mogelijkheden er zijn om uw erfenis optimaal over uw dierbaren te verdelen. Welke vrijstellingen heeft u voor de schenkbelasting? Daarnaast gaan we na of  het verstandig is een testament op te stellen?

Plan van aanpak

Financiële planning, fiscale planning en testamentcheck leidt tot een rapport, waarin een plan van aanpak wordt geformuleerd. Dit plan geeft u een overzicht van de besparingen.

Uitvoeren van nalatenschapsrapport

De uitvoering van het plan van aanpak kunnen we ook voor u uitvoeren. We regelen  het opstellen van het testament en de aangiftes schenkbelasting. Verder kijken we naar u persoonlijke situatie.

Wilt u dat wij uw erfenis afhandelen?

Bent u op zoek naar een executeur of wilt u dat we iemand van uw naasten begeleiden bij de uitvoering van het plan van aanpak?

Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op: 030-8007966

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.