Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Natascha van de Pas

×
Ga terug naar het overzicht

Mijn naam is Natascha van de Pas. Sinds 2020 begeleid ik nabestaanden bij de afhandeling van allerlei praktische, juridische en fiscale zaken, die onlosmakelijk zijn verbonden aan een nalatenschap. Als inhoudelijk deskundige, als verbindend gesprekspartner; elke erfenis heeft zijn eigen verhaal. Zijn eigen emoties. Dat maakt mijn werk zo bijzonder.

Hiervoor was ik lange tijd werkzaam in het bedrijfsleven, waarvan de laatste 7 jaar als directeur klantenservice. Je kunt wel stellen dat ik het roer heb omgegooid. Inhoudelijk zeker, maar de liefde voor persoonlijk contact, maatwerk en service is niet verdwenen. Die kun je van mij verwachten. Dat zit in mijn DNA. Net zozeer als het vermogen om te denken in  oplossingen. 

Wil je nog iets meer over mij weten? Bekijk dan mijn website: www.zorgelooserven.nl.

Heb je een vraag over je eigen erfenis en wil je een persoonlijk advies? Mail of bel ons!

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op