Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Monique Janssen

×
Ga terug naar het overzicht

Mijn naam is Monique Janssen. Ik ben sinds 2012 erkend NalatenschapMakelaar. Als leidinggevende bij een non-profit adviesbureau bood ik steeds praktische oplossingen voor complexe zaken. Mijn werk als NalatenschapsMakelaar sluit hier mooi op aan. Een erfenis of nalatenschap afwikkelen is een lastige klus, vooral bij ingewikkelde familieverhoudingen of samengestelde gezinnen. Ik doe dat graag als executeur of gevolmachtigde.

Naast juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon ben ik je graag van dienst om alle zaken zo efficiënt, snel en voordelig mogelijk af te handelen. Voor mij dagelijks werk, voor jou een geruststelling in moeilijke tijden!

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op