Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Laura van de Kam

×
Ga terug naar het overzicht

Een overlijden is een verdrietige gebeurtenis. Daarbij komt veel regelwerk als je gevraagd wordt de nalatenschap af te wikkelen. Je wordt geconfronteerd met zaken waar je vaak niet eerder mee te maken hebt gehad. Het is mijn werk om jou daarbij te helpen.

Opgeleid aan de HEAO als bedrijfseconoom ben ik op latere leeftijd weer de collegebanken ingegaan. Dit keer voor een studie tot geestelijk verzorger.

In beide vakgebieden heb ik met veel plezier gewerkt. Er was echter altijd een aspect dat ik mistte. In het economische werk ontbrak vaak het sociale. In de geestelijke verzorging het organiseren, met cijfers werken en het regelwerk. Als Nalatenschapsmakelaar komt voor mij alles samen: Het werken met mensen en hen in een moeilijke periode ondersteunen. Én  het organisatie- en regel- en rekenwerk dat bij de afwikkeling van een testament komt kijken.

Kortom: het werk als Nalatenschapsmakelaar is me op het lijf geschreven.

Als geestelijk verzorger heb ik geleerd om goed en aandachtig te luisteren naar de (onuitgesproken) wensen en behoeften van mensen. Dat komt mij in dit werk goed van pas. Niet alleen in de afwikkeling van een nalatenschap maar zeker ook in het opstellen van een (levens)testament. Wat wil je als je er straks niet meer bent? En wie zorgt voor je financiën

en regelt jouw medische zaken als daar zelf niet meer toe in staat bent? Ik help je graag om dat helder te krijgen en duidelijk te verwoorden.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken hoe ik jou kan ondersteunen.

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op