Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Harriët Verkleij

×
Ga terug naar het overzicht

Wat komt er veel op je af na een overlijden. Zoveel emoties en dan ook nog zoveel te regelen, op te ruimen, keuzes te maken. Veel mensen zien enorm tegen al die beslissingen en klussen op. Graag sta ik jou daarin bij als adviseur of gevolmachtigde. Ik kan je veel organisatorisch en regelwerk uit handen nemen en zorg ervoor dat jij daarbij het overzicht behoudt.

Heb je vragen over hoe je je eigen nalatenschap het beste kunt regelen? Dat kan complexe materie zijn. Anderen zeggen van mij dat ik ingewikkelde problematiek kan terugbrengen tot overzichtelijke proporties. Zo kan ik je helpen om jouw vraagstuk te ontwarren zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Graag bespreek ik met je hoe je jouw testament het beste kunt inrichten. Zeker bij samengestelde gezinnen is dat vaak een stevige puzzel.

Ik ben een energieke en pragmatische aanpakker. Mijn inhoudelijke basis wordt gevormd door een combinatie van een sociale studie en een financiële opleiding. Ik heb lang gewerkt in verschillende adviserende functies. Zo heb ik met veel typen mensen mogen werken en ervaring opgedaan op diverse werkterreinen. In mijn werk als NalatenschapsMakelaar komen mijn kwaliteiten en interesses prachtig samen. Daarmee kan ik de last die een nalatenschap kan zijn, helpen verlichten.

In een oriënterend gesprek kunnen we samen bekijken wat er bij jou aan de orde is en hoe ik je daarbij kan adviseren of ondersteunen.

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op