Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Eveline Jacquemijns

×
Ga terug naar het overzicht

Wie is Eveline?

Mijn naam is Eveline Jacquemijns. Ik ben een jurist met een sociaal hart. Ik heb onder andere gewerkt in Den Haag als sociaal raadsvrouw, als zittingsvoorzitter bij de Huurcommissie, heb buurtbemiddelingen gedaan en werk op dit moment parttime als teamleider bij SKJ. Ik heb in 2020-2021 de opleiding nalatenschapsmediator gevolgd, en in 2022 de opleiding tot nalatenschapscoach. Ik ben ADR-geregistreerd (nalatenschaps)mediator en ADR-geregistreerd nalatenschapscoach.

Als NalatenschapsMakelaar doe je bijzonder werk. Je helpt mensen daar waar ze niet zo vaak in hun leven mee te maken krijgen: het regelen van allerlei praktische en juridische zaken rondom een nalatenschap. Soms die van henzelf, soms die van een dierbare, soms van iemand waar al jaren geen contact meer mee is. Altijd zijn er emoties, altijd is er een bijzonder verhaal, en zijn er vragen… het is mooi en dankbaar werk. Ik hou ervan met mensen in gesprek te zijn, (juridische) vraagstukken op een duidelijke en praktische manier in kaart te brengen en uit te leggen. Ik maak problemen graag weer overzichtelijk om ze vervolgens op te lossen.

Heb je vragen over een nalatenschap waarbij je betrokken bent? Loopt de afhandeling met familieleden stroef of weet je niet hoe of waar te beginnen? Of heb je een goed begin gemaakt, maar loop je vast? Maak je je zorgen over mogelijke schulden bij een nalatenschap en wat dat voor je betekent? Dan kun je mij inschakelen. Ik kan je adviseren en op weg helpen, kan bemiddelen als dat nodig is en kan te regelen zaken van je overnemen als je dat wilt. Vind je het fijn om zelf zoveel mogelijk te doen, dan kan ik je met raad bijstaan. Geef je het liever uit handen, dan ontzorg ik je. Ook met vragen over hoe je je eigen nalatenschap kunt regelen kun je bij me terecht.

Mijn werkgebieden zijn vooral Den Haag en de Krimpenerwaard.

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op