Nalatenschapsmakelaar in overleg

Kennismaken: Carla van der Heijden

×
Ga terug naar het overzicht

Mijn naam is Carla van der Heijden. Ik werkte vele jaren als geestelijk verzorger, onder meer in zorgcentra voor ouderen. Daar was ik een gesprekspartner voor de cliënten en hun naasten en begeleidde ik gespreksgroepen en discussiebijeenkomsten. Daarnaast verzorgde ik toespraken en rituelen bij uitvaarten en dat doe ik nog steeds. Vaak heb ik gemerkt dat mensen vragen hadden over hun nalatenschap en de afwikkeling daarvan. Na een opleiding tot Mediator heb ik mij daarom bij De NalatenschapsMakelaar aangesloten. Ik heb daar inmiddels veel ervaring opgebouwd met alle aspecten van nalatenschappen, o.a. ook het beneficiair aanvaarden van erfenissen of verwerping ervan.

In de periode na een overlijden kan een neutrale en deskundige buitenstaander, met begrip voor het verdriet en de verschillende problemen en beweegredenen van mensen, rust brengen. Maar het kan ook prettig zijn om alles van tevoren goed door te spreken en vast te leggen. Dan blijven de nabestaanden niet met vragen achter. Dat kan voorkomen dat problemen of zelfs conflicten in de familie de periode van rouw gaan overheersen. Als geestelijk verzorger heb ik gewerkt met mensen van zeer verschillende culturele, sociale en religieuze achtergronden. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig, toegankelijk, vindingrijk en trouw persoon. Ik heb een groot inlevingsvermogen en een scherp oog voor wat mensen sociaal, emotioneel en praktisch nodig hebben. Daarbij kan ik goed en aandachtig luisteren.

Voor een kennismakingsgesprek kom ik naar je toe. Met een auto kan ik overal komen, maar mocht je, net als ik, in Amsterdam wonen, dan neem ik graag de fiets.

Ga terug naar het overzicht

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op