Wie regelt uw erfenis?

wie regelt uw erfenis

Als u komt te overlijden, wordt uw nalatenschap geregeld door een van uw kinderen of andere familieleden. Maar wat nu als u geen kinderen of familie heeft, of hen er niet mee wil opzadelen? Wat dan?

Oriënterend gesprek aanvragen

 

Geen erfgenamen? Wie regelt dan straks uw nalatenschap?
U bouwt in uw leven van alles op: een huis, spaargeld, een inboedel, persoonlijke spullen. Als u komt te overlijden, moet uw nalatenschap netjes worden verdeeld. Misschien doet een van uw kinderen dat. Maar wat nu als u geen kinderen heeft? Of als u uw kinderen daar niet mee wil belasten? Want de afhandeling van een nalatenschap moet tóch worden geregeld. Uw huis moet worden ontruimd en verkocht, de inboedel uitgezocht en verdeeld, uw persoonlijke papieren vernietigd, abonnementen opgezegd, de bankzaken en de belasting geregeld. Dat wilt en kunt u niet zomaar aan iedereen overlaten.

De NalatenschapsMakelaar staat voor u klaar!
De NalatenschapsMakelaar neemt u die zorg uit handen. Wij zijn onafhankelijke en professionele executeurs en zorgen graag voor de juiste afwikkeling van uw nalatenschap. We komen bij u thuis en bespreken met u waar uw erfenis naartoe gaat en welke specifieke wensen u heeft voor na uw overlijden. Wij helpen u die goed vast te leggen. En we blijven contact met u houden om eventuele veranderingen en nieuwe wensen erin mee te nemen. Zo weet u dat na uw overlijden uw nalatenschap passend, soepel en professioneel wordt afgewikkeld; geheel volgens úw wensen en geheel in úw stijl.

Wilt u ook meer weten over executeurschap? Neem contact op met Monique Janssen of een andere nalatenschapsmakelaar bij u in de buurt.

Oriënterend gesprek aanvragen


Monique Janssen

Mijn naam is Monique Janssen. Ik ben sinds 2012 erkend NalatenschapMakelaar. Als leidinggevende bij een non-profit adviesbureau bood ik steeds praktische oplossingen voor complexe zaken. Mijn werk als NalatenschapsMakelaar sluit hier mooi op aan. Een erfenis of nalatenschap afwikkelen is een lastige klus, vooral bij ingewikkelde familieverhoudingen of samengestelde gezinnen. Naast juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon ben ik u graag van dienst om alle zaken zo efficiënt, snel en voordelig mogelijk af te handelen. Voor mij alledaags werk, voor u een geruststelling in moeilijke tijden!

© 2021 De Nalatenschapsmakelaar.